Biscuiti de zdrobesc bine.
Peste biscuitii zdrobiti se adauga cele 4 linguri de cacao si esentele de rom.
Se adauga si siropul racit peste biscuiti.Se adauga untul si se framanta un aluat neted.
Se intind 2 foi pentru ca vor iesi 2 rulade.Foile se intind pe o folie peste care am presarat nuca de cocos.
Trecem la crema:150 ml de lapte se fierbe.Cand a fiert il luam de pe foc si oparim cele 200 gr de nuca de cocos.Amestecam bine si lasam la racit.
Separat de bat 5 albuse spuma tare cu 150 gr de zahar si de adauga peste crema de nuca de cocos si lapte.
Se amesteca bine si se pune peste foaia intinsa.
Se pune crema de cocos peste foaie si se ruleaza usor.
Se lasa pana a 2 zi la frigider si a 2 zi sa taie cu un cutit ascutit si umed.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu