duminică, 17 iulie 2011

Ardei umpluti cu carne de pui

Ingrediente: 20 de ardei (mai mici) 1 kg carne tocata de pui, 1 borcan pasta de rosii, 1 lingura de zahar, 1/2 cana orez, 1 ceapa tocata si calita, patrunjel, marar, vegeta si piper.

Ardeii se curata de seminte si se taie capatul ( ca un capacel ). Se pot pastra ''capacelele'' ca sa acoperim ardeii dupa ce ii umplem.
  Facem amestecul de carne. Carnea se amesteca intr-un bol cu orezul, ceapa calita, condimentele si verdeata. Se lasa amestecul 20 de minute acoperit si se umplu ardeii cu amestecul de carne,  deasupra se pot pune capacele ca sa acopere ardeii, sau se pot da ardeii prin faina la capat fara sa punem capacelele. Se pun ardeii  intr-un vas in care se pune pasta de rosii amestecata cu lingura de zahar iar peste se completeaza cu apa pana la varful vasului. Se dau la cuptor aproximativ 1 ora si jumatate.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu