marți, 30 noiembrie 2010

Cornulete cu branza

Ingrediente: 500 gr faina,200 ml de apa calduta,1 pachet de drojdie,sare,1 lingurita de zahar,3 linguri de ulei de masline,1 ou,350 gr branza ,100 gr cascaval ras,patrunjel tocat(optional).

Amestecam faina cu apa ,drojdia,sare,lingurita de zahar,cele 3 linguri de ulei de masline si framantam bine un aluat neted.Lasam o ora la crescut acoperit cu un prosop.Intre timp amestecam branza cu cascavalul ras si patrunjelul.
Dupa o ora se imparte aluatul in 4-5 parti (depinde cat creste),se intinde cate o foaie subtire pe masa,se taie in triunghiuri (ca la pizza)si se pune cu lingurita cate putin din amestecul de branza.Se ruleaza si se pun intr-o tava cu hartie de copt.Se bate oul si se ung cornulete cu ou.Puteti pune deasupra susan sau mac.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu