sâmbătă, 28 august 2010

Cartofi la cuptor cu carnaciori

O reteta foarte asemanatoare cu cartofii frantuzesti,foarte des gatita in familia mea:
Ingrediente:1 kg de cartofi,400 gr carnaciori de porc afumati,4 oua,100 gr cascaval,2 linguri de ulei de masline,vegeta si piper.

Mod de preparare:Cartofi se fierb intregi ,cand s-au fiert se lasa la racit si se taie rondele,separat se taie si carnaciorii rondele,se bat cele 4 oua cu putina vegeta,si se da cascavalul prin razatoare.
Intr-un vas yena,sau normal,se pun 2 linguri de ulei de masline,un prim strat de cartofi taiati rondele,peste care punem vegeta si piper,carnaciorii,o parte din ouale batute si o parte din cascaval.Continuam cu straturi in aceasta ordine pana se epuizeaza ingredientele,iar deasupra se pune restul de ou si cascaval.


Se dau la cuptor 25-30 de minute.

Si suntem gata de masa:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu