Se amesteca laptele praf cu cacaua.Apoi se face un sirop din zahar, margarina si apa, se fierb impreuna pana se topeste zaharul.Cand este gata siropul se adauga peste laptele praf amestecat cu cacao ( trebuie sa va grabiti putin ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se intareasca).Se amesteca bine se adauga esenta de rom si se toarna compozitia in tava pur si simplu sau umpleti 2-3 foi de napolitana.Lasam cateva ore la rece .
luni, 27 decembrie 2010
Ciocolata de casa
Ingrediente:500 gr lapte praf, 5 linguri de cacao, 1 esenta de rom, 500 gr zahar,1 pachet margarina Rama, 250 ml apa, 3 foi de napolitana.
Se amesteca laptele praf cu cacaua.Apoi se face un sirop din zahar, margarina si apa, se fierb impreuna pana se topeste zaharul.Cand este gata siropul se adauga peste laptele praf amestecat cu cacao ( trebuie sa va grabiti putin ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se intareasca).Se amesteca bine se adauga esenta de rom si se toarna compozitia in tava pur si simplu sau umpleti 2-3 foi de napolitana.Lasam cateva ore la rece .
Se amesteca laptele praf cu cacaua.Apoi se face un sirop din zahar, margarina si apa, se fierb impreuna pana se topeste zaharul.Cand este gata siropul se adauga peste laptele praf amestecat cu cacao ( trebuie sa va grabiti putin ca sa nu se faca cocoloase si sa nu se intareasca).Se amesteca bine se adauga esenta de rom si se toarna compozitia in tava pur si simplu sau umpleti 2-3 foi de napolitana.Lasam cateva ore la rece .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu