sâmbătă, 2 octombrie 2010

Musaca de vinete (de post)

Ingrediente:1 kg de cartofi,2 vinete mari,2 cepe,2 linguri de orez,patrunjel,3 linguri de sos de rosii,3 catei de usturoi,vegeta si piper.

Cartofii se taie rondele.Vinetele se coc,se decojesc si se toaca marunt (ca pentru salata de vinete) apoi se pun intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei de masline si se prajesc impreuna cu cepele tocata marunt,orezul sucul de rosii ,usturoiul, patrunjelul si condimentele.

Cand este gata ,punem intr-o tava de yena unsa cu ulei de masline(sau unt) un strat de cartofi,peste care punem vegeta si piper.
Peste stratul de cartofi punem compozitia de vinete.

Deasupra punem ultimul strat de cartofi,peste care puteti pune cascaval ras si oua batute.Eu am facut reteta de post si nu am mai pus:).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu