duminică, 14 noiembrie 2010

Ciorba de perisoare

Ingrediente: 500 gr de carne tocata,2 cepe.2 morcovi,1 gulie,1 radacina de patrunjei,1 ardei rosu gras,100 gr smantana,jumatate de cana de orez,1 felie de paine,2 oua,patrunjel,vegeta si piper,3 cuburi de knorr.

Se taie ceapa marunt si ardeiul ,se dau prin razatoare morcovii,radacina de patrunjel si gulia si se calesc in 2 linguri de ulei.Cand s-au calit se adauga apa ,cele 3 cuburi de knorr si se fierb legumele.Intre timp se fac perisoarele.Carnea se amesteca cu patrunjel,cu felia de paine,orezul si un ou,si se formeaza perisoare.Seadauga perisoarele in ciorba si se fierb bine.
Se fierb perisoarele separat si apoi se adauga in ciorba.

 
.La sfarsit se drege ciorba cu un ou batut in care se adauga smantana si patrunjelul,se condimenteaza dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu