sâmbătă, 28 august 2010

Drob din ficat de porc

Cum la noi in casa nu se mananca deloc,fara exceptii carne de miel,de Paste am zis sa fac ceva care sa ''suplineasca'' celebrul drob de miel.Iata ce a iesit.

Ingrediente: 500 gr carne tocata de porc,500 gr de ficat de porc,1 ardei rosu gras,3 cepe,2 oua crude,4 oua fierte,vegeta,piper,3 catei de usturoi,marar si patrunjel.

Mod de preparare: Carnea si ficatul se amesteca intr-un vas mai mare,impreuna cu ardeiul  si ceapa tocate cubulete,se mai adauga 2 oua crude,marar si patrunjel maruntit ,usturoiul si vegeta si piper.Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie intr-o tava de chec unsa cu unt,la miljoc se pun ouale fierte intregi si apoi restul de  compozitie.Se baga la cuptor 45 de minute sau chiar  o ora.

Cam asa arata...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu