Cum la noi in casa nu se mananca deloc,fara exceptii carne de miel,de Paste am zis sa fac ceva care sa ''suplineasca'' celebrul drob de miel.Iata ce a iesit.
Ingrediente: 500 gr carne tocata de porc,500 gr de ficat de porc,1 ardei rosu gras,3 cepe,2 oua crude,4 oua fierte,vegeta,piper,3 catei de usturoi,marar si patrunjel.
Mod de preparare: Carnea si ficatul se amesteca intr-un vas mai mare,impreuna cu ardeiul si ceapa tocate cubulete,se mai adauga 2 oua crude,marar si patrunjel maruntit ,usturoiul si vegeta si piper.Se amesteca bine si se pune jumatate din compozitie intr-o tava de chec unsa cu unt,la miljoc se pun ouale fierte intregi si apoi restul de compozitie.Se baga la cuptor 45 de minute sau chiar o ora.
Cam asa arata...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu