Ouale se separa , albusurile se bat spuma tare cu zaharul , se amesteca cu galbenusurile, faina si cacao si se coc 2 foi pe fundul tavii pe care punem hartie de copt.
Lasam foile la racit si ne apucam de crema.
Pentru crema avem nevoie de : 750 ml de lapte, 2 pachete de budinca de vanilie , 1 pliculet de ness, 1 pachet de margarina Delma , 4 galbenusuri , 8 linguri de zahar.
Pentru inceput facem budinca conform instructiunilor de pe plic adaugand si galbenusurile frecate cu 4 linguri de zahar .Lasam pe foc si se fierbe budinca 10 minute.
O lasam la racit.Cand este rece , adaugam margarina si nessul si amestecam cu mixerul.
Pentru bezea : batem cele 4 albusuri cu cele 8 linguri de zahar pe aburi.
Adaugam bezeaua peste prajitura si ornam dupa preferinta.
In mod normal prajitura ar fi trebuit sa stea la rece inainte de a o taia..noi am sarit peste faza asta..
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu