sâmbătă, 28 august 2010

Rulada cu frisca si banane

Un desert prezent in casa noastra cam la fiecare sarbatoare (cand vin acasa:P) ,simplu,delicios si  usor de facut.
Ingrediente: 4 oua,8 linguri de zahar,4 linguri de faina,1 praf de copt,300 ml de frisca,2 banane,bomboane pentru ornat.

Mod de preparare: Se face un blat din cele 4 oua batute spuma,in care se adauga treptat zaharul,faina si praful de copt.Se pune compoztia intr-o tava cu hartie pentru copt si se coace aprox.20 de minute.Cand este coapta se scoate din cuptor si se lasa la racit fara a da hartia de copt jos.Intre timp batem frisca.Se adauga peste blat 3/4 din frisca ,se pun bananele intregi pe mijocul blatului si apoi se ruleaza cu grija,dand usor hartia de copt de-o parte.Deasupra de pune restul de frisca si se orneaza cu bomboane, ciocolata rasa,sau diferite topingg-uri.






Se pune la frigider cel putin o ora inainte de a o taia....




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu