Bancuri culinare

Mai si glumim,nu doar gatim...


Mormoloci serviti in acest restaurant?

Servim pe toata lumea, luati loc va rog.





Un client intreaba un chelner, in mijlocul iernii.
Chelner ce ai rece in acest moment?
Picioarele, domnule.

Nu vreau sa am surprize asa ca va spun de acum: am la mine doar 6 RON.Ce-mi recomandati?
va recomand un alt restaurant.

Un om la aprozar:

- Cu ce va pot servi?
- Doua kilograme de cartofi, dar fiecare cartof impachetat separat.
Dupa o moaca expresiva a vanzatorului:
- Altceva?
- Trei kilograme de portocale, dar fiecare portocala impachetata separat.
Vanzatorul ii indeplineste dorinta, vizibil nemultumit. Omul se mai uita prin aprozar si, la un moment dat, intreaba:
- Ce este ala negru de pe raft?
- Mac, cretinule, dar nu-i de vanzare !


Vine Ion la Gheo si il intreaba:

- Cum poate vaca ta da cate 100l de lapte pe zi?
Gheo:
- E simplu. Totul depinde de amabilitate. Ma apropii de ea si o
intreb:
- Ce avem astazi, lapte sau carne?

Ce ati vrea sa serviti ca desert, domnisoara? intreaba respectuos celnerul.

- As dori o inghetata asortata, cu piscoturi, ciocolata rasa pe deasupra si putin sirop de zmeura.
- Sa va punem in varf o cireasa confiata?
- Nu multumesc, tin cura de slabire!


Două blonde la o recepţie simandicoasă, după ce au defilat pe la bufet, una-i spune celeilalte: "Dragă, hai să plecăm ! Vinul, cică e vechi si icrele sunt negre!"




Se duce un tip la macelarie si intreaba:

- Picioare de porc aveti?
- Da!
- Si capatana?
- Da!
La care tipul zice:
- Doamne, da'urat trebuie sa aratati!