sâmbătă, 28 august 2010

Chec cu cacao

Ingrediente: 6 oua,10 linguri de zahar,3 linguri de cacao ,1 pliculet de praf de copt,1 esenta de portocale sau vanilie,migdale,fistic (de care va place),5 linguri de faina ,5 linguri de ulei si optional stafide,nuci sau rahat,(eu am facut fara de data asta),si zahar pudra pentru ornat.

Mod de preparare: Se bat albusururile de la cele 6 oua,spuma tare dupa care se adauga treptat zaharul ,praful de copt,esenta,uleiul si faina.Dupa ce s-au incorporat toate ingredientele se toarna jumatate din compozitie in tava pentru chec in care puneti  hartie pentru copt,iar in cealalta compozitie se pun cele 3 linguri de cacao si se amesteca si apoi se toarna in tava peste prima compozitie.Lasati la cuptor 20 de minute,dupa care presarati zahar pudra deasupra.

Produsul final arata cam asa:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu