vineri, 28 ianuarie 2011

Rulada cu carne

Ingrediente : 500 gr carne de porc taiata cubulete , 4 cepe , 1 pachet de margarina Rama , 8 oua  , 3 linguri de smantana ,ardei si gogosari murati.

Carne de porc taiata cubulete se prajeste impreuna cu cepele.Apoi se lasa la racit si se dau prin masina de carne.Se condimenteaza, se adauga jumatate de pachet de Rama.Compozitia obtinuta se intinde pe o folie de aluminiu ( ca o foaie ).

Separat se fierb 5 oua .Albusurile se dau prin razatoare iar galbenusurile se freaca cu cealalta jumatate de pachet Rama si se condimenteaza. Se intinde compozitia peste foaie si se ruleaza si se lasa la frigider 4 ore.


 Pentru sos : se face o maioneza din 3 oua.Se adauga 3 linguri de smantana si ardeii si gogosarii murati taiati cubulete.Se amesteca bine, se adauga sare si piper si se serveste langa / pe rulada.

Cam asa arata...





2 comentarii: