O tava de chec se unge un unt si se tapeteaza cu faina si se adauga compozitia si se da la cuptor cam 40-45 de minute la foc mic.
joi, 16 septembrie 2010
Chec aperitiv cu sunca si ardei gras
Ingrediente:4oua,200 gr sunca,1 ardei gras,150 gr telemea sau cascaval,patrunjel,ciuperci(optional),1 praf de copt,vegeta,piper,2 linguri de faina,50 gr unt.
Se separa ouale ,albusurile se bat spuma tare cu praful de copt si dau deoparte.Galbenusurile se freaca cu untul si apoi se incorporeaza usor albusurile,se adauga cele 2 linguri de faina treptat,se adauga vegeta si piper.In amestec se adauga sunca,ardeiul gras tocat cubulete,cascavalul ,patrunjelul si ciupercile si se amesteca bine.
O tava de chec se unge un unt si se tapeteaza cu faina si se adauga compozitia si se da la cuptor cam 40-45 de minute la foc mic.
O tava de chec se unge un unt si se tapeteaza cu faina si se adauga compozitia si se da la cuptor cam 40-45 de minute la foc mic.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu